top of page

Activiteiten

-
00:0000:00

Als Bray-Dunes is uitgegroeid tot een favoriete bestemmingen kust van de inwoners van onze regio, dit is niet te wijten aan het effect van het toeval.
Inderdaad, onze stad, terwijl de versterking van haar bruisende badplaats van het beeld en door de oprichting van effectieve culturele en sportieve voorzieningen, heeft zijn ziel behouden. Evenwicht ente badplaats en grote duingebieden in te dwalen. Evenwicht tussen de nieuwe gebouwen op straten promenade en naoorlogse villa zekere charme. Balans tussen feestelijke evenementen, festivals, concerten en sportevenementen en games voorstellen ... Het is dit evenwicht dat absoluut Bray Dunes maakt een zee ziel. Maak een wandeling, zitten in een zonneterras, lunch overweegt een zonsondergang of genieten van authentieke gerechten van de familie en je zal onmiddellijk het gevoel op vakantie. Daarnaast heeft de stad de ontwikkeling van het toerisme gepaard met het maken van apparatuur die het mogelijk maakt, het hele jaar door, om al deze voordelen te genieten: met 3D-cinema, Dany Boon concertzaal met een rijk en gevarieerd jaarprogramma, mediatheek en médiaplage . Kortom, Bray-Dunes is zeker een stad waar het leven goed is, niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door.

U zult begrijpen Bray-Dunes is een familie stad die beweegt en biedt een veelheid van activiteiten voor jong en oud.

De vele sportieve activiteiten, maar ook de ontdekking wandelingen, cultuur, zullen de lokale festiviteiten te verleiden de meest veeleisende.

Dus ga je gang: grote ruimtes wachten op U !!!

bottom of page