top of page

Activiteiten

Zandstrand
Zandstrand

Dit 4 km lange strand is een onroerende uitnodiging om te ontspannen en zonnebaden en een wandeling

press to zoom
Vissen op grijze garnalen
Vissen op grijze garnalen

De grijze garnaal is een veel voorkomende soort op onze stranden. De visserij en relatief eenvoudig, het is zeker vermaken uw kinderen!

press to zoom
De boot in de wolken
De boot in de wolken

Een van de blikvangers op deze lange strand

press to zoom
De Vliegers
De Vliegers
press to zoom
De "kust langs"
De "kust langs"

Een goede oefening voor lichaam en geest

press to zoom
Het Strand
Het Strand

Om te joggen, wandelen of ontspannen van de uitgestrekte zand bieden een verkwikkende ruimte

press to zoom
De markt
De markt

Op donderdag ochtend vanaf 08:00 12:30 Parkeren op straat Abbot Catry (tegenover het stadhuis) Aanbevolen Parkeren: Alphonse Bray Plaats parkeren of gemeentelijke sporthal.

press to zoom
De Duin papegaai
De Duin papegaai

De Duin papegaai is een van de opmerkelijke natuurlijke plaatsen langs de kust van Nord-Pas-de-Calais, een typisch voorbeeld van de Vlaamse duinen, duin en wordt gekenmerkt door storingen, en een karakteristieke set omgevingen gemaakt en onderhouden door het duin dynamiek van Vlaanderen maritieme. Het is onderdeel van een reeks met inbegrip van west naar oost, de duinen van Leffrinckoucke, de duinen van Ghyvelde, Marchand duin en duin Parrot, gevoelig voor aanvallen tijdens stormen

press to zoom
De duinen
De duinen

Actief bewaarde duinen zijn een unieke plaats in de regio, een grote wandeling in het hart van een enorme ruimte van stilte en natuur

press to zoom
De Blockhaus
De Blockhaus

Mekka botsingen van de Tweede Wereldoorlog, de kust is vol met overblijfselen van deze periode. Een paar kilometer van Bray Dunes is een indrukwekkende site waar EPERLECQUES worden gehouden V1 en V2-raket lanceren sites in het hart van één van de grootste bunker in Noord-Frankrijk.

press to zoom
Watersporten
Watersporten

Varen, zeilen, catamaran, Funboat, windsurfen, alle watersporten zijn bij de hand

press to zoom
Opératie Dynamo
Opératie Dynamo

De slag van Duinkerken (codenaam Operation Dynamo) uitgevoerd door Britse en Franse legers tegen het Duitse leger, werd gehouden van 21 mei-4 juni 1940.

press to zoom
-
00:0000:00

Als Bray-Dunes is uitgegroeid tot een favoriete bestemmingen kust van de inwoners van onze regio, dit is niet te wijten aan het effect van het toeval.
Inderdaad, onze stad, terwijl de versterking van haar bruisende badplaats van het beeld en door de oprichting van effectieve culturele en sportieve voorzieningen, heeft zijn ziel behouden. Evenwicht ente badplaats en grote duingebieden in te dwalen. Evenwicht tussen de nieuwe gebouwen op straten promenade en naoorlogse villa zekere charme. Balans tussen feestelijke evenementen, festivals, concerten en sportevenementen en games voorstellen ... Het is dit evenwicht dat absoluut Bray Dunes maakt een zee ziel. Maak een wandeling, zitten in een zonneterras, lunch overweegt een zonsondergang of genieten van authentieke gerechten van de familie en je zal onmiddellijk het gevoel op vakantie. Daarnaast heeft de stad de ontwikkeling van het toerisme gepaard met het maken van apparatuur die het mogelijk maakt, het hele jaar door, om al deze voordelen te genieten: met 3D-cinema, Dany Boon concertzaal met een rijk en gevarieerd jaarprogramma, mediatheek en médiaplage . Kortom, Bray-Dunes is zeker een stad waar het leven goed is, niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door.

U zult begrijpen Bray-Dunes is een familie stad die beweegt en biedt een veelheid van activiteiten voor jong en oud.

De vele sportieve activiteiten, maar ook de ontdekking wandelingen, cultuur, zullen de lokale festiviteiten te verleiden de meest veeleisende.

Dus ga je gang: grote ruimtes wachten op U !!!

bottom of page